Super sjælden Sienna Metallic farvet Porsche 911 SC Coupe fra 1978 – måske den eneste i DK i den farve

 

forfra

 

bagfra

 

inside

Møjsommeligt velholdt Porsche 911 SC Coupe i speciel farven ’Sienna metallic’ (paint code: 436). Bilen er i perfekt stand og ser næsten ud, som da den forlod fabrikken i Zuffenhausen i 1978, både udvendigt og indvendigt. Den originale ’window sticker’ sidder f.eks. stadig på sin plads i sideruden. Kabinen med bl.a. lædersæder og læderrat er som ny. Et helt ringbind fuldt med kvitteringer på alt, som løbende er udført på bilen for at holde den i denne fremragende stand, dokumenterer bilens historie og medfølger naturligvis.
Bilen er rustfri, har aldrig været skadet, og har altid været opbevaret i garage.
Denne 911’er fremstår næsten original og har som eneste rigtige ”opgradering” en rustfri lydpotte, som gør at bilen lyder lige en anelse mere rå men ikke vulgær.
Bilen har de originale Fuchs fælge og har alt i udstyr og ekstraudstyr fra dengang, bl.a. el-soltag, el- sidespejle, el-ruder, el-antenne, fartpilot (MEGET SJÆLDENT!) og aircondition. Desuden medfølger originalt værktøjssæt, reservehjul og donkraft.
Denne 911’er er gennemført unik. Der findes med garanti ikke andre tilsvarende i DK og meget få i resten af verden, hvis overhovedet nogen!
Udstyr: Intervalvisker, el-soltag, el- sidespejle, el-ruder, el-antenne, fartpilot, aircondition, tågelygter, 5 gear

  • Pris: Solgt!
  • Årstal: 1978
  • KM-tal: ca 206.000 km (129.000 miles – bemærk “orignal miles!”)
  • Farve: Sienna Metallic (special order color = meget få af dem i hele verden) – paint code 436
  • Motor: 3.0L, 6 cyl, 180HK
  • Detaljer: Intervalvisker, el-soltag, el- sidespejle, el-ruder, el-antenne, fartpilot, aircondition, tågelygter, 5 gear