Porscheoman

Advarsel – Hvis du læser indholdet på denne underside er der STOR sandsynlighed for at du ender som Porscheoman. Sig nu ikke, at du ikke blev advaret! 😀
 

Elsker 911-boxer lyden i denne video med Magnus og bilen er knagme’ også fed!


 

Til alle dem der elsker følgende 3 vigtige ting i livet – Roadtrip, USA og Porsche!


 

Man bliver aldrig rigtigt træt af at se Magnus Walker!


 

I disse vintertider – skader det ikke at se der stadig kan køres for fuld gas i klassisk 911! 🙂


 

Én bil kan gøre det hele! – du vidste det nok allerede, men gjorde du ikke, så se Jack Olsens Porsche 911 RSR


 

John Willhoit er Porscheoman. Nyd at høre ham fortælle mere om det her!


 

Chris Harris går i dybden med 911 Singer! – nuvel en Singer Porsche er en ombygget 911’er, men det viser alligevel, hvor fantastisk en bil 911’eren er! – materiale for at blive en porscheoman!


 

Zac Moseley og Mike Prichinello fra Classic Car Club Manhattan filosoferer over 911’ere. Knap så meget billede-lir, men ren kærlighed til 911 modellerne igennem tiden. Anbefalingen er køb en 911’er nu! – Det er aldrig for sent at blive Porscheoman!


 

Den super cool Magnus Walker, som er en legende for sine Porsche-ombygninger og sin kærlighed til 911’ere – nyd 32 spændende minutter om en festlig mand, krydret med synet af hans flotte Porscher – hvis du ikke er Porscheoman, så bliver du det om 32 min.!

Vi bliver i Magnus Walker sporet – Ham og hans biler får man aldrig nok af. I dette klip får bilelskeren over dem alle Jay Leno besøg i sin famøse garage af netop Magnus. Et interessant klip med masser af underholdning – nyd de 14 min., som klippet varer.


Mere Porscheomani på vej, stay tuned. 🙂

Tilmeld dig evt vores nyhedsbrev og modtag en mail, når der er opdateringer… Du kan altid afmelde dig igen.