Om

Her hos Bryske Classic Cars handler det om passion for klassiske biler

Vi, Christian Bryske Larsen og Jakob Pedersen, elsker klassiske biler, og har personligt selv adskillige (for os) drømmebiler.
Intet kan sammenlignes med at eje en klassisk bil. Udseendet, lyden, duften og fornemmelsen er noget helt særligt. Vi får selv en kæmpe glæde ved ‘bare’ at åbne garageporten, og se bilen stå der klar brug (eller lidt kærlighed…). Og endnu bedre bliver det, når nøglen drejes og det hele kommer til live. Endnu flere gode oplevelser venter forude. For det er faktisk det, som klassiske biler drejer sig om; gode oplevelser.
Hvad enten det er en køretur med kæresten, konen, vennerne, børnene eller børnebørnene, eller om det er en tur til et af de mange træf, så handler det om gode oplevelser.

Vi har fået opfyldt nogle af vores drømme om klassiske biler, og vi er ved at indsamle oplevelser i vores biler. Vi har så meget glæde af vores biler, at vi tænkte, at det skulle flere opleve. Derfor har vi startet Bryske Classic Cars ApS. Og nu får vi, ud over glæden ved vores egne biler, også glæden ved at være med til at opfylde andres drøm om klassisk bil. Og det er en ret stor glæde, når man overrækker nøglerne til en klassisk drømmebil til den lykkelige nye ejer.

Drømmen om den klassiske bil skal jo nødigt blive et mareridt. Derfor er vi altid i tæt dialog med køber omkring standen af bilen. Nogle købere foretrækker en bil i topstand, nysynet og klar til brug de næste mange år. Andre foretrækker et projekt, hvor de selv kan stå for istandsættelsen. Vi kan levere begge ydepunkter og alle punkterne i mellem.

Vi har hos Bryske Classic Cars specialiseret os i import af klassiske Porsche 911’ere. Det er noget særligt over de tidlige eksemplarer af denne ikoniske tyske sportsvogn. Vi ejer begge et eksemplar…

Selvom Porsche 911’ere er vores speciale, finder du også andre klassiske biler hos os – vi elsker jo klassiske biler og ikke kun 911’ere. Vi kører selv i alt fra amerikaner-biler, englændere og italienere

– som sagt her hos os handler det om passion for klassiske biler 🙂