Porsche 911 SC Coupé fra 1978 i specialbestilt farve (farbe nach wahl) – Platindiamant

fra siden

 

fra siden

 

fra siden

Farven på denne Porsche 911 SC er ganske speciel. Den kan bedst beskrives som champagnefarvet, og er, efter vores mening, en de absolut flotteste farver til en klassisk Porsche. Farven var ikke en af de normale farver, som Porsche tilbød i 1978, men skulle sær-bestilles. Det gør den selvfølgelig meget sjælden, og den er da også den eneste, vi nogensinde har set. Helt sikkert den eneste til salg i Danmark og sandsynligvis også den eneste i landet. Farven er originalfarven.
Det skønne, og selvfølgeligt også originale, cognacfarvede interiør med lyst nålestribet velour (yderst sjælden) passer perfekt til det ydre af bilen. Det bliver simpelthen ikke mere tidstypisk.
Langt de fleste SC’ere har soltag, men ikke denne, og det er med til at gøre coupé-formen endnu mere ‘ren’. Bilen har desuden også fabriksmonteret fartpilot – endnu en sjældenhed blandt de tidlige SC’ere. Kort og godt en éner, som du bestemt ikke finder igen.

Se flere billeder af Porsche 911 SC Coupé – Platinum med cognac-farvet interiør – 1978

Kontakt os endeligt, hvis denne bil har din interesse!

  • Pris: Ring eller skriv til os for pris (kan købes som indregistret på DK-plader eller uden)
  • Årstal: 1978
  • KM-tal: ca 149.500 km (93.400 miles)
  • Farve: Platin diamant (Platinum metallic) – farvekode 944
  • Motor: 3.0L, 6 cyl., 188HK
  • Detaljer: Matching numbers, Fuchs fælge, el-ruder, el-spejle, el-antenne, midterkonsol, 2 højttalere i hattehylde, fartpilot