Porsche 911 SC Coupé fra 1978 i Ice Green Metallic

fra siden

 

bagfra

 

indeni

En flot og meget sjælden Ice Green Metallic (Silbergrün Metallic) Porsche 911 SC med sort interiør. Bilen er selvfølgelig i fremragende stand og meget original. Virkelig en fin og sjælden matching numbers bil. Oprindeligt en europæisk bil, som i 1983 blev eksporteret til USA – og nu er den tilbage i Europa. Derfor har bilen også et europæisk stelnummer, og det betyder højere kompression end de amerikanske modeller og europæiske lygter samt europæiske kofangerhorn.
Motoren har været renoveret, og er i den forbindelse blevet forstørret til 3.2L – en populær og eftertragtet opgradering. Ligeledes er gearkassen for nyligt blevet renoveret, så den skifter helt perfekt. 911’eren er blevet omlakeret i originalfarven i 2008.
Servicepapirer fra bilens tid i Tyskland, importpapirer fra da den blev importeret til USA, regning på motorrenoveringen, osv. – alt dokumentation siden 1982 haves!
Bilen har senest kørt i Florida som konebil, og har haft samme ejer siden 1994. Den tidligere ejer Eleanor og hendes mand Mark, som også havde en 911’er, tog tit sammen på ture rundt i USA i hver deres 911’er.
Tøv ikke med at kontakte os, hvis denne bil er noget for dig!

  • Pris: Solgt!
  • Årstal: 1978
  • KM-tal: 240.000 km
  • Farve: Ice Green Metallic/Silbergrün Metallic – farvekode 266
  • Motor: 3.2L (original motoren er blevet forstørret, IKKE udskiftet), 6 cyl., ca. 210HK
  • Detaljer: Matching numbers euro-model, euro-kofangerhorn, euro-lygter, renoveret og opgraderet motor (3.2L), renoveret gearkasse, SSI varmekasser, rustfri udstødning