Porsche 911 SC Coupé fra 1978 i petroleumsblå – helt unik og super original

fra siden

 

fra siden

 

fra siden

 

Hvornår har du sidst set en klassisk 911’er i petroleumsblå med korkfarvet interiør? Sandsynligvis aldrig. Men her er én! Flottere bliver det ikke! Kontrasten mellem det mørke ydre og lyse interiør er helt fantastisk. Og den er utroligt velholdt og meget original. Porschen har den originale motor og gearkasse – matching numbers – og den originale farve og det originale interiør.
911’eren har levet de første ca. 30 år af sit liv i det sydlige Californien, så den er selvfølgelig rustfri. De sidste ca. 9 år af dens liv har den holdt til i nabostaten Oregon. Den blev nemlig købt af dekanen på universitetshospitalet i Portland (Oregon) på en af hans ture til Californien. Som det kan ses på billederne, passede han utroligt godt på bilen, og kørte kun hyggeture på gode weekender i den. Det blev da heller ikke til mange kilometer i bilen for den gode dekan, kun ca. 1.500 km om året. Porschen har kun kørt lidt under 108.000 miles alt i alt.
Bilen har aldrig været skadet, og er i perfekt stand for en bil med snart 40 år på bagen. Den har været omlakeret én gang i den originale farve. Fælgene er de originale Fuchs-fælge, hvor egerne er malet i bilens farve og kanterne poleret. Det originale værktøjssæt, den originale donkraft og det originale reservehjul følger med bilen.
Det her er altså virkelig en speciel 911’er, så hvis du leder efter noget helt specielt, behøver du ikke lede længere. Her er bilen for dig!

Tilvalg på bilen, da den forlod fabrikken:

– 261 aussen spiegel verstellbar – el-spejle
– 395 6×16,7×16 – Fuchs-fælge
– 494 2 lautsprecher auf hutablage – højttalere i hattehylden
– 496 schwarzteile anstatt chrom – udvendige lister i sort
– 559 kälteanlage – aircondition
– 565 ledersportslenkrad 380mm – sportsrat
– 566 nebelscheinwerfer weiss – tågelygter
– 590 mittelkonsole – midterkonsol
– 650 schiebedach elektrisch – el-soltag
– 651 fensterheber elektrisch – el-ruder

Se flere billeder af Porsche 911 SC Coupé – Petrol Blue Metallic Clearcoat med cognac-farvet læder interiør – 1978

  • Pris: Solgt! (kan købes som indregistret på DK-plader eller uden)
  • Årstal: 1978
  • KM-tal: ca. 108.000 miles (original miles!)
  • Farve: Petrol Blue Metallic/Petrolblau metallic – farvekode 376
  • Motor: 3.0L, 6 cyl., 180HK
  • Detaljer: Matching numbers, Fuchs-fælge, lædersæder, el-soltag, el-ruder, el-spejle, el-antenne, højttaler i hattehylde, midterkonsol, Blaupunkt radio, A/C, tågelygter.